Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Πού ψηφίζουν οι πολιτικοί αρχηγοί




Στα εκλογικά τμήματα στα οποία είναι εγγεγραμμένοι, είτε σε τμήματα των περιφερειών, στις οποίες θέτουν υποψηφιότητα θα ασκήσουν την Κυριακή το εκλογικό τους δικαίωμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αλλά και οι πολιτικοί αρχηγοί.
Στο 231ο εκλογικό τμήμα στα Ιωάννινα θα ασκήσει στις 12 το μεσημέρι της Κυριακής το εκλογικό του δικαίωμα οΠρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας.
Ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος θα ψηφίσει στην Αθήνα, σε εκλογικό τμήμα της Κυψέλης. 

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος στο 8ο Δημοτικό Σχολείο Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης (περιοχή Σκεπάρνη).

Στην Πύλο θα ψηφίσει ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς.

Στο 1ο Λύκειο Πετρούπολης θα ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα στις 11:30 το πρωί της Κυριακής η γενική γραμματέας του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα.

Στις 11 το πρωί στα 27ο και 30ο Δημοτικά Σχολεία Αθηνών θα ψηφίσει ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

Στο σχολικό συγκρότημα Παλαιού Φαλήρου (Ναϊάδων 39) θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα, στις 12 το μεσημέρι, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης.

Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης, θα ψηφίσει στο 2ο Γυμνάσιο και Λύκειο Περιστερίου στις 10 το πρωί.Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος θα ψηφίσει στις 11:00 στην Σαμοθράκη.

Η επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας των Οικολόγων Πρασίνων, Ιωάννα Κοντούλη, θα ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα στο 6ο Γυμνάσιο-Λύκειο Ζωγράφου στις 9 το πρωί.

Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη, θα ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα στις 09:30 στο γυμνάσιο του Βενεράτου του δήμου Ηρακλείου Κρήτης.

Η πρόεδρος της Κοινωνικής Συμφωνίας Λούκα Κατσέλη θα ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα στο 1ο Λύκειο Αγίων Αναργύρων (Σύρου και Παπάγου) στις 10.30 το πρωί.

Στο Καλέντζι Αχαΐας θα ασκήσει το δικαίωμα του ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, ενώ  στον Άγιο Ελευθέριο Θεσσαλονίκης, ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.
protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου